HTML

GÖMBÖLDE

Elborult gondolataim mindenki kedves egeszsegere! Csak eros idegzetueknek :) A Gömbölde gondolatok, mondatok, erzesek, megvilagosodasok tarhaza. Olyanoke, amiket valahol mar papirra vetetttem es igy megoszthatom veletek is, mert nekem attol sokkal jobb :) Ezeknek nem mindig van ertelme mindenki szamara, de ettol nem kell megijedni. Sokszor, par nap elteltevel mar en sem ertem:)

Friss topikok

K.O.

2008.01.29. 14:59 KisBogár

en igyexemazt hittem, a az elmult ket het poklanal mar nem johet rosszabb. olyan faradt vagyok mar, hogy nem is tudok ra szotde aztan jott a tegnap, a hetfo,az utolso munkanap szabi elott, ami nem volt eppen kegyes es az, hogy ma reggelre le kellett adni egy palyazati anyagot egy uj munkahelyhez, de…

4 komment

pozitív post rendelésre

2008.01.09. 15:08 KisBogár

Napsárga GömbPozitív post rendelésre (idézet)++++ +++   ++++   +++++++++    ++++     ++   ++  ++++  +++  +     +   +   +++++++  ++++++++  +++++++++++++  +++++++…

4 komment

talalo leiras

2008.01.03. 00:15 KisBogár

Tegnap valaki ezt mondta a lakasomra:"hihetetlen, mennyi jokedv lett beleepitve ebbe a kicsi lakasba"Ennel szebbet nem mondhatott volnailyen bokkal jo kezdeni az uj eszendot:)

Szólj hozzá!

Optimista verselő...

2008.01.03. 00:10 KisBogár

Úgy mondják az okosokElső napból lesz még sokKi mint kezdi elsejéjétUgy éli majd egész évét.Igy aztán én felpattantamLakást sarkánál elkaptamPort kergettem és felmostamRendet raktam, szortíroztam.Abban bízom, hogy ez évreÉletemben rend lesz végre!

1 komment

Visitor Map
Create your own visitor map!
süti beállítások módosítása