HTML

GÖMBÖLDE

Elborult gondolataim mindenki kedves egeszsegere! Csak eros idegzetueknek :) A Gömbölde gondolatok, mondatok, erzesek, megvilagosodasok tarhaza. Olyanoke, amiket valahol mar papirra vetetttem es igy megoszthatom veletek is, mert nekem attol sokkal jobb :) Ezeknek nem mindig van ertelme mindenki szamara, de ettol nem kell megijedni. Sokszor, par nap elteltevel mar en sem ertem:)

Friss topikok

jo ez a hullamvasut - csak ne lennek eppen lent :)

2008.06.08. 23:55 KisBogár

OK
rendben van, nem vagyok minden6ó

DE MIÉRT NEEEEM?????

grrrrh, egy dolog ezt felfogni es egy masik megszokni. bar tudom, hogy igy van, meg nem szoktam meg kellokeppen ezt a gondolatot, nem teljesen sikerult azonosulnom vele, azaz meg elegge konnyen felszinre tor az aggodo enem :)
most pl kulon idegesit a minden66atlansagom, annyival egyszerubb lenne az elet.
de igy legalabb nem magamat hibaztatom. talan ez is a lenyeg.
hanem a vilagot, a vilag mukodeset es az en hihhhetetlen szerencsemet.
semmi nem mehet egyszeruen. ezt mar tudom, de csak hogy ismeteljem onmagam:

DE MIÉRT NEEEEEM??????

tiszta agyrem, es persze most visszakapom. csostul, a sajat bizonytalansagaimat, hebegesemet, habogasomat, vissza az egeszet. a masik oldalon vagyok es igyexem elvezni

arra kellett raebrednem, hogy NEM KATTOGNI, azaz visszatartani magadban a kattogast, legalabb annyira faraszto, ha nem farasztobb, mint csak ugy kattogni. es lehet, hogy hoszutavon kifizetodo ezt a modszert elsajatitani, de most nagyon ki tudok merulni eg NEM kattogos nap utan, mert igazabol kattogos a nap, es az eromet arra hasznalom, hogy meggyozzem magam, hogy nincs is min kattogni es h visszatartsam a pararohamaimat :)

es mivel ez is egy ilyen nap volt, es meg nem mult el, most lefexem aludni, mert elfaradtam :)

es ami a legjobb, hogy dolgoznom kellene, de mar erre igazan nem kepes az agyam :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gombolde.blog.hu/api/trackback/id/tr13510473

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Visitor Map
Create your own visitor map!
süti beállítások módosítása