HTML

GÖMBÖLDE

Elborult gondolataim mindenki kedves egeszsegere! Csak eros idegzetueknek :) A Gömbölde gondolatok, mondatok, erzesek, megvilagosodasok tarhaza. Olyanoke, amiket valahol mar papirra vetetttem es igy megoszthatom veletek is, mert nekem attol sokkal jobb :) Ezeknek nem mindig van ertelme mindenki szamara, de ettol nem kell megijedni. Sokszor, par nap elteltevel mar en sem ertem:)

Friss topikok

anya csak egy van

2008.08.29. 11:06 KisBogár

Tegnap volt anyu szülinapja.

Páran tudjátok, nagyon régóta készülök már rá, mert kitaláltam, hogy mennyire jót fog tennia lelkének, ha kap egy utazást, Rómába, ahova csak ő meg én megyünk. <br> Egy hétvége :)

Róma, gyönyörű hely, anyu még nem volt ott.

De anya csak egy, az enyém meg aztán tényleg egyedülálló.

Nagy készülödés, kajakészítés (sonkatekercs, töltött tojás, saláta, sajttekercs és minden mi szem szájnak ingere), az ajándékot egy vicces képeslapba csomagoltam, mintha mi küldtük volna a fiúknak, dátum 2008. november, tele római képöekkel, és a szöveg:

Sziasztok Fiúk!

Nagyon sok puszit küldünk innen Rómából!

Anyu, Andi

Apuval adjuk közösen. Nekiülünk a kajálásnak, de Apu izga5ott, adjukát, adjuk át.

Odaadom a lapot. Anyu olvassa, nem érti vagy nem akarja érteni. Mindenesetre a várt katarzis elmaradt. Kissé csalódottan nézem, mi van, majd kiböki. Ő Nem Szeretne Rómába Menni...

Végül abban maradtunk, úgyis tavasszal megyünk végül, szóval majd kitaláljuk. igy adjon ajándékot az ember. még jó, hogy nem vettük mega  jegyet!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gombolde.blog.hu/api/trackback/id/tr3639139

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Visitor Map
Create your own visitor map!
süti beállítások módosítása