HTML

GÖMBÖLDE

Elborult gondolataim mindenki kedves egeszsegere! Csak eros idegzetueknek :) A Gömbölde gondolatok, mondatok, erzesek, megvilagosodasok tarhaza. Olyanoke, amiket valahol mar papirra vetetttem es igy megoszthatom veletek is, mert nekem attol sokkal jobb :) Ezeknek nem mindig van ertelme mindenki szamara, de ettol nem kell megijedni. Sokszor, par nap elteltevel mar en sem ertem:)

Friss topikok

tessek kihajolni, akkor is ha veszelyes!

2008.06.04. 23:54 KisBogár

jol vagyok.
hihetetlen, ahogy ezt egyszercsak felismeri az ember. mikor eloszor kimondja es erzi is. es hogy mi is az, ami raebreszti.

en mondtam ki, egy beszelgetesben. azt mondtam, hogy en most jol vagyok,
merek "lelkesedni" anelkul, hogy azt ereznem, ettol kevesebb vagyok, merek nem attol tenni fuggove erzeseket, hogy mit erez a masik. mert az en erzeseim minden erzestol fuggetlenul is teljesek, igaziak. attol mert a masik mast erez, meg nem er az en erzesem kevesebbet. Ha csak azt nezi az ember, mi jon vissza, es attol tesz mindent fuggove, az nem oszinte es ami nem oszinte, az nem mukodik. illetve nem lehet, hogy a masik reakcioja adja meg a te mukodesed letjogosultsagat. miert ne lenne az fuggetlen. es ha az viszonzasra talal, az csak kulon jo. de ha nem, az sem gaz. a kulcsszo a NEM GAZ.

jol lenni nem azt jelenti, hogy az eleted minden teruleten minden jol alakul. ez hozzasegit, hogy eljuss ide. jol lenni, szerintem azt jelenti, hogy nyitottan allasz a jovo ele, barmit is hozzon, legyen az csalodas, vagy siker, vagy osszeveszes, vagy szakaszitas, vagy bukas. bevallalod a kockazatot, mert az esemenyek negativ kimenetele csak a felszint erinti. ami belul van, Te, sertetlen maradsz. batran nezel a jovobe, befogadod ami jon, fuggetlenul attol, mi is az.

a gomb mukodik. a legszilardabb, legellenallobb felulet. Semmi sem biztositja, hogy habar most minden jo, holnap nem hivnak fel ezzel, vagy azzal, nem hiv fel hogy megsem tudja ezt tovabb csinalni, meggondolta magat.

lesz meg olyan, hogy nagyon hogy faj? lesz meg olyan,hogy padlot fogsz?
naná hogy lesz, ez nem kérdés. azt gondolni, hogy nem lesz, azt jelenti nem vagy kész. hárítasz. attol mert te egesz lettel, a világ sajnos meg nem az. vannak dolgok, amiken nem tudsz valtoztatni. de ettol neked meg nem kell osszetornod. a fajdalommal egyutt, a padlon is tud egesz lenni az ember. csak ahhoz kell ero, hogy beismerd, hogy ez faj es elfogadd, nem vagy mindenhato, es neked is fajhatnak dolgok, te is maradhaszt alul egyes kuzdelmekben, de ez nem minosit teged, csak a kapcsolatot, az elethelyzetet, a korulmenyeket.
lehet, hogy ez nem egy pillanat, de konnyebben elengeded a rosszat.

jol lenni annyit tesz, hagyni, hogy az elet rajtad keresztul es ne melletted suhanjon el es nem rettegni attol, ami jon :) tessek kihajolni, akkor is ha veszelyes!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gombolde.blog.hu/api/trackback/id/tr91504358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Visitor Map
Create your own visitor map!
süti beállítások módosítása